Informatie

Uitvaartcentrum Groot Venlo

Uitvaartcentrum Groot Venlo

Vanaf 1 december 2017 realiseren wij op deze unieke locatie ons eigen uitvaartcentrum. En houden u graag
op de hoogte van de vorderingen die wij maken om van dit voormalige klooster een plek te maken
waar u op een waardige en intense wijze afscheid kunt nemen.

melding

Voor het melden van een overlijden en de hulpvraag voor het verzorgen van een begrafenis of crematie ben ik dag en nacht bereikbaar. Wij bespreken wanneer ik naar u toekom; direct of liever iets later. Ik laat de keus aan u.

Bij een overlijden in een ziekenhuis bent u niet verplicht de uitvaart te laten verzorgen door de beheerder van het mortuarium van het ziekenhuis. 

kosten van de uitvaart en verzekering 

Maatwerk betekent niet hogere prijzen. Wanneer het budget begrensd is, bedenken wij samen een oplossing, zodat het uiteindelijke resultaat altijd binnen dat budget blijft.

Indien u een uitvaartverzekering heeft, kunt u ook van mijn diensten gebruik maken. Het is voor eenieder vrij om de uitvaartondernemer van zijn of haar keus te nemen. Dit is bij de meeste mensen niet bekend. Ik ben te allen tijde graag bereid eventuele vragen hierover duidelijk te beantwoorden.

voorbespreking

Mensen staan liever niet stil bij de dood. Het overlijden van een dierbare is een aangelegenheid waarbij in
korte tijd veel geregeld dient te worden, maar waarbij emoties als pijn en verdriet sterk aanwezig zijn.
De familie en nabestaanden moeten in deze periode soms moeilijke beslissingen nemen als een en ander van tevoren niet besproken is. 

Ook voor het houden van een voorbespreking kunt u mij raadplegen wanneer u vooraf uw wensen en beslissingen kenbaar wil maken en deze wil vastleggen. Tevens kunt u telefonisch of via email een "Laatste wensenboekje" bestellen. Ik stuur u dit dan toe.